Saturday, December 31, 2011

GOODBYE 2011 D;

AMARAN!!! Entry kali ini overload dengan pic  akuh yang comel . So, kepada sesiapa yang termuntah tengok gambar banyak2 sangat tuan empunya blog tidak bertanggungjawab yaw! ;p Sila sediakan apa2 yang patut seperti tisu @ beg plastic n etc... *lol


JANUARI

Mum Birthday ^^


FEBRUARI



Turn 20 already... okeh2 muda lagik ;p


MAC

ENJOYING LAST MOMENT IN MATRIX LIFE with them...
aku xde...low profile..malas nak masok dalam pic nih ^^*muntah


APRIL



END MATRIX PROGRAM * SEPERATED WITH THEM  Y__Y
-hey baju kotak2 gir..i miss ya larr ;(


MEI

YAYANG n ALONG Birthday ^^


MOM n DAD ANNIVERSARY


MATRIX RESULT


JUN

FAMILY  VACATION *CAMERON


JULAI

UPU RESULT

OGOS


RAMADHAN :)


SEPTEMBER


Hari Raya Aidilfitri
Still there is no me in the pic^^ *..kan aku da cakap aku low profile :P


*okeh aku da buang sifat low profile akuh ;p


GOING TO UNIVERSITI *I MEET THEM- NINA,TIARA, SYARA,INTAN


OKTOBER

Daddy's Birthday :*


Enjoying campus life ^^


NOVEMBER

Hari Raya Haji  alololo comelnyerr akuh 


DISEMBER

GET READY TO FINAL EXAM *giggling


Goodbye 2011 ;')

There is alot of memory in 2011. 

THE JOY


THE TEARS



THE SWEETEST MOMENT




THE BITTER MOMENT




THE ANNOYING



THE ENJOYING MOMENT



THE ‘CRAZY’NESS




THE ‘DIVA’NESS




THE ‘SEMPOI’NESS




DOING A ‘BIBIK’-ING JOB AT HOME FOR ABOUT  5 MONTH


REACHING 20th YEARS OLD IN 2011


FIGHTING WITH OWN SELF




HAD A 'COLD WAR' WITH OTHERS








IT MIXED TOGETHER, ITS BLEND TOGETHER


ITS FULL WITH COLORS




I WILL MISS 2011 :’)






Semoga 2012 membawa lebih banyak makna, kejayaan, keberkatan dan kebaikan untuk kita semua. Amin! :')



Nota_kaku: Specialthanks to incik Google sebab derma banyak pic untuk i! I heart u lebey la :D 


Thursday, December 29, 2011

Its all about cooking :D

I miss cooking damn much yaw!...There is  one more month to go then i’ll come back home!!! Yayyy!! The thing that i wait the most^^ Its normal rite for  a student like me who stay far away from home being super  excited when it come about going back to kampung thing?? Yeah, its so excited okeh, it just a feeling that u can’t avoid. Although when u already at home u will keep babling such thing like, "owh...too boring at home..i miss going back to hostel"..."i miss my friend at hostel"...."online all day long, i dont know what to do...oh god...help me".."staying at home make me crazy!"..and also being scold by mum n dad because just laying on bed, got nothing to do, just on9,watching television,wake up late in the morning..-_- okeh, stop it riny..already out of topic...pfffttt


So, i already had my own food list that i want to cook at home..few weeks ago i become like crazy people who craving for food....opss nope actually craving for recipe *seresly macam orang giler da aku nih dok godek2  google tengok pic makanan n carik resepi2 best,ngehehe* so mum, get ready..ur daughter will rock the kitchen ,bwahaha XD





Okeh...i admit that..i'm drooling rite now...like this cute baby^^ lol



Then aku decide..aku nak masak all of this food at home. But baru ade 4 jenis. Nie yang memang kompem aku nak try..other than that nanti kat umah aku fikir ;p kate duduk sebulan kat umah kan nanti..so ade lagi 26 jenis dishes aku boley try masak nanti *vomitted into the bucket ;p 


====> Oreo cheese cake^^ *deep thought of it because  Secret Recipe baru bukak then going there n just buy it is such a nice solution then doing it at home trolololol ;p*




====> Sushi *omo~~~ sedap nye




====> Spagheti meatball *drooling




Last but not least,,,,,,

====> Pancake *Ji Hoo Sunbae :D







Harap2 la x kempunan nak buat sume nie kat umah. Truely..i miss cooking damn much! Tangan da krem nih da lame x pegang sudip, periuk n kuali kat umah ^^ 














Nota_kaku: Mommy..i miss doing bibik-ing things at home :')


ILY Yati!!! ^^

Dear Hayati

Sweet Hayati

With cherries on top.......

Kak Riny create this entry just for u ;p




Yati..miss u ^^


Sebab hari tu ade la orang tuh dia kol aku n cakap kenapa pic die xde pon dalam slide show bestie aku ..Slide show mane satu ??korang scroll la  sampai lebam  sampai bottom blog aku nih korang akan nampak ade banyak slide show.. One of the slide show is for my bestie..So orang tuh dok komplen kat aku knape pic dia xde pn kat situ. Puas la pulak aku nak explain kan..





So yati..kak riny da cakap..kak riny create slide show tu long~~~long time ago okeh~~~ So untuk membesar kan hati yati yang dah terkecik tuh ;p kak riny create la entry nih untuk yati. Nah ambikkk...Sila senyum lebar2 ye ;D Alololo~~~ Sweet x kak riny??hahaha






Thanks for everything that we've gone through together. Thanks for being a good listener n also a good comforter. Thank you for the memory together. Too awesome to forget!! Yati ILY...ILY...ILY...<3 :D




*sorry yati..kak riny kidnap pic yati kat fb ^__^