Friday, January 21, 2011

aku memang begini

budak nie lagik..ish.^^



aritu mase kat kelas ade sorang budak laki kelas aku nie tegor aku..
die kate ''riny..ko jarang cakap dengan aku kan"...
ceh....mane ade aku jarang cakap dengan die...
aku jarang cakap dengan sume budak laki kot
so bukan die sorang je..hahaha..


tapi not only guy la kot..
maybe dengan sume orang pon aku gitu gak,,,
budak2 yang rapat dengan aku maybe taw la kot..
mcm mane diri aku...aku memang xbanyak cakap sangat..
tapi dat doesnt mean aku sombang k..
kalau sombong tue die memang tak layan orang dah..
tapi aku just x byk cakap je..
kalo orang cakap dengan aku..aku balas taw..
aku xdiam pon...ciap senyom lebar2 ag taw..haha



so nie antara sebab nape ak agak aku berat mulut -



1. sebab aku memang susa nak mulakan perbualan....
seresly...i dont know how to start a conversation..but as i said before...
it doesnt mean aku sombong k..
saye baek taw..^^



like father like daughter larh kan..^^


2. coz sejak azali lagi da memang berat mulut..
nak wat camne wehh,,,kekeke^^
lagipon orang cakap ayah aku pun x banyak cakap an..
so no wonder r kan aku camni...like father like daughter r.ngeee=p
nie antare alasan kukuh r eh..muahahaha



3. aku memang x diberi kelebihan untuk cakap banyak kot..
aku x bisa menjadi seperti orang yang mesra alam..^^



4. sebab dalam mulut saye ade emas!!
hahahahahahaha=p
t jatoh r kalo aku cakap banyak..hahaha



5. sebab aku malu kot..
sebab tu aku kurang cakap..
hik3..aku nie pemalu orangnye taw...ahaks..!!
geli eh...hua5



6. dengan orang yang aku baru kenal je aku berat mulut cikit..
xde idea nak cakap ape..hu3



i'm trying hard to cakap banyak tapi xboley weh..
kadang2 aku kesian dengan orang yang duduk sama2 dengan aku
tapi senyap je tanpa bicara..ewahh..
hahaha...
aku try cari idea nak mula kan perbualan tp seresly idea xkua wehh..
haha...so korang nampak x kesungguhan aku di situ????
kesungguhan untuk mengikis,menggergaji n menggores sifat berat mulut aku..^^




lagi satu..aku bukan berat mulut all da time taw
dengan kawan2 yang aku rapat or orang2 yang aku rapat cam famili aku,
aku cakap banyak taw..nonstop!!
sapai kadang2 aku rase sakit2 da mulut aku nih..hahahha



aku berat mulut not mean aku sombong..diulang lagi ye statement nie..
i'm not sombong..^_^//
hahahaha...
aku just kena orang lain je mulakan dulu percakapan dengan aku.
then after that aku akan mula pot pet..pot pet r..
haha...
sorry la..tapi ney memang diri aku yang sebenar..
aku try nak ubah..tapi xley gak dah tu nak wat camne wea....
hu2...



tapi pe2 pon aku akan try gak tok ubah sikap nie..
kalau xbyk pon...cikit pon jadi la kan..hu3



~~rinyluvmania~~






No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^