Friday, January 21, 2011

alkisahnye aku



entry kali nih aku nak sharing is caring dengan korang, pasal kehidupan aku selepas mula terjebak dengan aktiviti blogging nih...
nak share cikit ape yang berlaku setelah mula aku berkenalan dengan blog...hik3
so jom ikuti kisah cinta riny dan encik yang bernama blog..
hahahaha^^


Berikut adalah urutan perjalanan kisah cinte aku dan blog....
*wat2 ayat melankolik gitu...uwekzz...ase nak muntah dengan hasil taipan sendiri...hahhahha


1. Hari-hari perah otak nak tulis ape kat blog
penat kot....
nak2 pulak kalo idea x dtg.....
perghh.....perasaan tu memang amat menyeksakan...hahaha.
tp xpe.....sekurang-kurangnye aku taw yang otak aku sentiasa berjalan
jadi perkembangan otak sentiasa terjamin..
xpayah minom susu dumex da lepas nie.^^

2. xpuas ati kalo blog x di update..
seres woh...!! nak2 kalo dok kat kolej..
memang aku ase gatal2 je tangan nak update blog..hik3

3. Setiap hari rase nak amik pic je..
rase2 macam every single thing yang di buat
wajib di ambil gambarnye..
kalo boleh gambar tengah gosok2 mate lepas bangon tido juge perlu di ambil
cos nak letak kat blog...adesh..!!

4. Hidup bergambah huru-hara
coz kene bahagikan mase samada nak berblog,
berpesbuk, bertwitter or layan you tube....
kesemuanya memerlukan full concerntration taw...hahha
xley blah tol..kalo study xpe gak ko riny...cehh..^^

5. Hari-hari rase nak make up blog
ye..benar sekali....iya menjadi satu penyakit yang amat kronik..
rase nak make up blog je..
even diri sendiri juga tidak sempat tok di mekap kan..hahaha
selagi blog belom sarat selagi tu nak sumbat2 kasi penoh..
pantang jumpe benda baru ...op cos nak letak kat blog...

~~rinyluvmania~~

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^