Friday, January 14, 2011

Mini Reunion made by hajar,riny,fiq...^^

posing dulu sebelom reunion x bertauliah dimula kan^^



wah...kitorang wat reunion kot...
tapi yang tak bertauliah punye r...
haha...
bile di hitung2 balek da 8 bulan x jumpe..
uhuk5...lame 2...badan ak dah naek bape kilo dah..
baru jumpe balek...ngeh3..
fik bakal cikgu dari UPM merupakan tetamu undangan
reunion first time yang agk x diiktirap ye..
sebab wat sendirik2...
tapi kire jadi larh ape..
jumpe gak...

tapi mase reunion tu..
ada something yang annoying berlaku
ad sorang makhluk tuhan yang telah ikot kitorang..
pergh...such annoying ...
da r lme x jumpe...
kedatangan makhluk tuhan yang boley jugak di gelar anonymous
telah mengganggu kelancaran reunion kitorang..
pergh,,sangat super duper tension...
da r gurl...kitorang xkenal lak tu...adesh...

tapi wat ever r..
ak malas da nak ingat kat dat anonymous..
hope dy bahagie dengan cara n jalan yang die pilih..
n thanks gak sebab da huru hara an reunion kitorang.
ceh gile tensen ak...
padahal x redha giler ak
pasrah je r..
bia je r kami bertiga je yang tahu wat happen on dat day..
*pasrah...uwaa...
n peristiwa tue akan jadi pengajaran gak untuk kitorang
we wiil make sure it would never happen again..!


da saat akhir reunion baru r rse aman bahagie...
nak balek da time tu..
we get da privacy when g makan je..
da last thing we all do before going back..
ceh...
sangat geram r ak...


see....
muka bahagia aku and hajar..
dapat makan ayam dengan aman damai lagi tenteram..
tanpa anonymous..hi3


hilang kan stress...
tp hajar je r..
ak study time tue..
see...ak pegang buku time tue..
muahahaha^^


tunggu hajar beli kasot...
gilerr ngantok...
ak terlena di bahu fiq...
muahaha...


hahaha...
tengok muke hajar...
tensen abis sebab fed up dengan kehadiran anonymous tersebut
ak wat muke redha je r...
sebab da give up..
cos first2 ag da wat muke tensen tp it doesnt work
kekeke^^


before going back...
give fiq da special kiss....
muahahaha...
see...ak x smpi pon nk cium fik...
fik pakai slipar tebal aritu..
memang ak nmpak paling pendek r time
tue..
ceh...ak seharusnye pakai high heel time tue..uhuk3


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^