Friday, April 22, 2011

OMG~~

Oh god!!! Da due bulan lebih x update blog. Busy kot. X sempat nak hupdate2 blog nih. Blog pon da gersang semacam je aku tengok. Hik3. So aku nak cuci2 blog aku dulu sebelom update story2 bes. Tapi biar aku pikir lu, aku ad cite bes ke nak story kat blog nih??..sigh~~..hahaha.. Ok xpe, new story will be update by tomorrow. Korang tunggu lah ye.!!ngeee^^..Aku nak make over blog dulu, nak mop2 cikit, pastu nak vacuum lagi, kasi berkilat sampai keluar bintang!^^.

p/s:busy sampai entry untuk besday sendiri pon xsempat nak buat..uwaaa!!~~

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^