Tuesday, April 26, 2011

When Will I Can Conquer That Orange Car?

When will i conquer this orange car? Nie lah antara persoalan yang still lagi berlegar2 di fikiran
aku wat mase skarang nie. Ye r, lesen aku da ade, da nak abis tempoh percubaan da pon, 19hb 5 t abis r tempoh. Hoyeh2, pasni xyah tampal P da kat kete. Tapi masalah nye, aku still xdapat nak rewang2 dengan si 'orange' nie, n aku da lame xdrive nie, rndu giler.!


Tangan aku nie da naek gigil da coz da lame xdrive..uwawawa..Mummy,i want to drive. But ak xley nak watape sebab abang aku yang dok conquer kete nih, so bile time aku nak conquer pon aku xtaw, abang aku gune tok g kerje, sampai la ke petang, kompem2 lah aku xdpt nak gune. To abang aku, please r cuti okeh, aku nak driving2 nie,! Aigoo~~


Tapi a bit bangge r gak kan coz P aku da nak tamat. Bukan senang wea. Tapi alhamdulillah r, coz aku dapat lesen aku dengan jaye nye, with the first go,aku lulus sumenye, mula daripada ujian computer sampai r test jalan raye n dalam litar. So,xyah risau2 nak kene amik ujian semula or anything else,huk3^^



when will dis orange car can be conquered by me?
iskh2..T_



saye rindu nak memandu yaw.^^



nak drive....100000000x!!


~~rinyluvmania~~boring suda dok terperap dalam umah..Nak shopping meyh, aigoo.!

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^