Tuesday, May 31, 2011

Futsal Time XD

Macam aku cakap sebelom nie, Sabtu lepas aku g tengok adik aku lawan futsal sempena dengan 1st Anniversary PESAT. So, pukul 9 malam da terpacak kat gelanggang futsal. Aku and mak aku orang paling eksaited sekali aku rase, pantang adik aku dapat bola sampai nak terkeluar anak tekak jerit2 nama adik aku, kalo adik aku jaringkan gol apatah lagi siap lompat2 tepi gelanggang, haishh...Penat betol jadi juruLETIH and cheerleader on the same time...somput eden eh.. Nak terkeluar anak tokak.^^


Whatever happen pon kire berbaloi r family aku balik pukol 2am cos adik aku juara futsal tu! Hoyeh2, bangga neyh sebagai seorang kakak^^. So malas nak story panjang2 nanti terpuji adik aku ;ebih2 lak, maleh nak bagi dia kembang, so we stop now, kita layan gambar lak!


Gi tengok si budak kecik ini men futsal


YANG UNITED name group nih!


Group yang sangat awesome!
even baru first time jumpe tapi
sume nye hebat! *tabik


Penyokong2 yang setia di tepi gelanggang>.<


Posing di tepi gelanggang
Yang tudung pink tue tukang sorak^^
Nampak separoh je muke *angry!!


Orang penting tengah tambah energy
Yeah, kita minom dulu!


Muke bahagia cos da banyak
menyumbangkan gol^^


Budak nie lagi bahagia duduk tepi
gelanggang^^

Nota_kaku : Fall in love with futsal, awesome weh!!! like2!!

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^