Saturday, May 14, 2011

Mum^^

This is my mum...pretty rite.??
for sure like me..haha^^


To my mum, Happy Mothers Day..This should be post a week ago..but i'm too busy (too lazy actually^^ haha) to post a new entry. So whatever it is, not only one day is a Mothers Day but everyday isn't it??? haha^^


My mum and my dad^^


My mum and me..
so different rite??^^


I love my mum so much. She thought me a lot..From i was young until now. Okeh, sekarang mase tok cakap BM lak. Hamboi2 Riny nak skeaping2 lak..Karate kang baru taw..hihi^^. Mase kecik2 dulu aku pernah tanye ibu aku, boleh tak aku nak panggil ibu aku mak, then ibu aku jawab panggil lah ape2 pon, ibu. mak, mama, mummy, nak panggil bonda pon boley. hihi^^. So kat blog nie, ikot aku la nk tulis ibu ke, mummy ke an..^^




My mum can be so sporting and she can be too garang! Hehe.. Betol, jangan lah bagi ibu aku marah, kalo die marah memang kecot perot r di buat nye. Hihihi.. Aku and adik beradik aku selalu cakap kat ibu aku,bile dia marah garang macam singa.^^ Takot wooh.! haha^^. So kalo ibu aku cakap kne la dengar kalo x ciap r kitorang adik beradik..hihi^^ Even there is sometime aku memberontak dalam diam.^^

Dulu ibu aku suke membebel kat kitorang dalam kereta taw. Sebab ibu aku kate kalo dalam kereta kitorang bertiga xboleh lari. Giler ko nak bukak pintu kereta time atas jalan, alamatnye gudbye la..haha^^. Tapi kitorang selalu wat skill, wat2 tido, sekali mak aku pusing belakang tengok2 sume da tertido..Hihihi^^. Mak aku pon ape lagi hulur tangan ha cubit r ape lagi, nasib lah kaki sape yang paling hampir tu jadi mangse la alamatnye..^^ Bile teringat balik, rase nak gelak golek2 rase..haha^^


Nana, Yayang, Ibu

Aku bangge ade mak macam mummy aku. Dia didik kitorang dengan sebaik mungkin. Ceh, ini bukan mengampu or anything okeh, nie betol2 punyerr.haha. Kalau ibu aku xajar kitorang and disiplin kan kitorang agaknye huru hara r idop kitorang. Mesti aku xpandai wat kerje rumah, xpandai masak and xpandai semuanye lah...hihi..


Smile^^

My mum nie orang nye peramah, mesra, and suke wat lawak gak. So kalo jumpe mak aku jangan malu2 r nak tegor2..Haha..Walaupun ibu aku garang tapi kalo nak bende2 mesti cari ibu aku punye lah...hihi..


I Love U Mum


Sebabkan aku pun da besar lebih kurang mak aku, so ramai yang kate kitorang macam adik beradik. Yang paling tak boleh diterima tue aku kakak n mak aku adik! haish,marah betol aku,!

Whatever it is, aku nk wish Happy Mothers Day tok mak aku. I LOVE YOU SOOOOOOOOOOO MUCH!!!!!!!!Muaaaahahhhhhhhh!!!!!!

Nota_kaku : sayang ibu^^

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^