Wednesday, June 29, 2011

Cameron Highlands Part 2

Yuhoooo everybody..Part 2 is coming! Hoyeh2. So tanpa melengahkan mase lagi jom2 kite heboh2...eh..eh..no..no..kite terjah jom! ^^


Okeh, nie pic bersama ahli rombongan ye, before meninggalkan apartment sekaligus bakal pulang ke kampung halaman masing2.hua3. Mane aku? Op cos r aku yang tukang ambik pic nih, kalo x da lame aku ade kat dalam gambar nie gak..Mane boleh ak xde, aku orng penting kot^^ *muntah=p


Okeh nie the first family..Kawan mummy aku kate kitorang posing da macam team ragbi da..muahaha..^^


The second family..Family Acik aku plus Grandma aku..Aigoo~~~ Dik Tisha cumeyh sangat..Cobit kang ..eiii, geramm!!=p


The third family. Family pak cik Azman, kawan mummy aku.


View mase on the way pulang, actually xpulang teros r coz nak singgah ke Ladang Teh dulu, huhu^^


2nd view


3rd view..*saje gatal2 tangan amik pic dalam kete


4th view

CAMERON BHARAT TEA FARM


Nie first view before betol2 masok dalam ladang teh tue. Cantik kan, alala...rase cam kat obersea jek^^


Shantikkkk meyh!!


Ececeh, posing depan pintu masok..pintu ke??? entry la lebih kurang=p Aku ase la kan, pic aku kot paling banyak sekali dalam camera ,hua3


Jeng..jeng..jeng..same x baju mum aku dengan adik aku?? Ha, baju yang mummy aku pakai tue patot nye milik abang aku, tapi as aku mention before.......hahahaha..So baju tu telah bertukar hak milik kepada mum ak^^ hehehehe


Perlu ke adik aku posing gitu??=p


Mummy and daddy berlatarbelakang kan kebuh teh. Saujana mate memandang u olls!


Awww cakk!! Peace^^


Mane abang aku? Anybody nampak?? Eh lupe, dia r tulun ambik an pic nih. Kekeke^^


Ha okeh, kat cini rupenye big bro akuh! toink3


Lorhhh, dia lagi...=p


Alalala, aku..posing macam pilem hindustan gitu. Hihihi, serabut gak r aku nak turun ladang teh nie, ye r pakai high heel lima inci nasib x tergolek je engkau Riny oii.. Kalo x ley jadi scene golek2 kat taman ala2 Kajol tengah nyanyi dalam cite Kuch2 Hota Hai..*em ade ke weh?? ak sendirik xpernah khatam cite nih=p


Yayang


Yayang n our kazen Wafiz


Mum


Mummy=p haha


Lol=p. rase cam tengah berlakon iklan r plak..toink3


Ce teka..ce teka..aku wat ape tuh?? Aku pon xde jawapan nye. Haha, tertutup2 mate aku tunggu orang nak snap pic aku=P Lambat bebenor...^^


Yayang again...=,=


Ha, nie mase tok 3Stoogess eh he no..3 sibling nie posing lak..hua3




Mummy aku kate ikot korang la nak posing camne, nanti da tue korang tengok balik gambar korang, mesti korang tergelak n kate "ape style la kitorang posing zaman dulu2 nih" haha. Really akan jadi macam tue? Kalo xnak lets eberybody. Kita jadikan posing macam kat atas nie posing sepanjang zaman. No limit, hahaha


Mum dad


Along n Wafiz


Nie a few pic yang aku snap before melangkah pulang, awesome kan tempat nih!


Okeh, end of entry. Fuh, selesei suda, jadi boleh wat next entry. FUHHH!


Nota_kaku : GOODBYE CAMERON, KOREA HERE I COME!!!!!! LOL...ten year later k..toink3

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^