Thursday, June 30, 2011

I Am 'A' Type person =D

Ehem..ehemm...testing..testing..1,2,3...A,B,C. Okeh Riny stop it now! Jangan mengarot banyak sangat okeh^^.


Actually ak nak story pasal blood group okeh. And tajok entry jadi sebegitu adalah kerana aku adalah seorang budak cute yang berdarah jenis A okeh, tiada kena mengena dengan apa2 selain daripada jenis darah aku.


Ia juge x membawa maksud aku seorang yang high taste sehingga semua bende mestilah bergred A for example handbage, high heel, make up and semua yang sewaktu dengannye. Xde kaitan lagsung okeh=p *peace!!


As we know jenis darah nie boleh tentukan keperibadian seseorang, so after bace this info daipada sebuah majalah, aku tertarik nak tulis kat blog. Lagi pon memang agak 90% same dengan keperibadian aku. Aku pon da lame sebenar nye nak tulis entry pasal jenis darah nie after addicted tengok "Ukiss Vampire"=,=



Nie cite pasal group ukiss punye type darah and macam mane group darah nie mempengaruhi perwatakan dorang. Sangat fun la, because memang jenis darah nie membawa impact pada keperibadian kite! So malas cakap panjang2, kite terjah jomm ebeybodi^^


A Type


"Anda suka keselarasan, kedamaian dan organisasi. Boleh bekerjasama dengan baik dengan orang lain, peka, sabar dan penuh perhatian. Namun, kelemahan anda adalah tidak boleh melakukan sesuatu dengan santai dan cenderung keras kepala"


A Type Person^^

Ha memang betul pon ape yang dikatekan tue, memang same sangat dengan aku. Kitorang memang perfectionist orang nye, everything must done dengan elok2 n kemas. N the contrast tue memang betul pon, selalu keras kepala.. ish3x =p


B Type


" Anda punya tabiat keras dan individualis, suka terus terang tanpa memkirkan orang lain damn melakukan segala sesuatu dengan cara sendiri. Namun, anda juga kreatif dan fleksible, dan boleh beradaptasi dengan mudah terhadap segala situasi. Namun kelemahan yang anda miliki adalah cenderung terlalu mandiri, yang boleh merugikan"


Making gif3
B type person^^

One of my bias, em not all la yang same tapi ade certain yang kena. Sangat kreatif and pemikian nye out of the box. ^^. Thats the reason why i adore this person! I think another person yang aku kenal yang blood type nye B memang sebijik r macam yang diperkata kan kat statement atas tuh=p .Absolutely the same!


AB Type


" Dingin dan terkawal, makanya tak menghairankan teman menjadikan anda sebagai tempat berkongsi cerita, terutamanya urusan perasaan dan hati. Anda dilahirkan untuk menghiburkan orang lain secara semulajadi. Namun sayangnya anda cenderung moody dan sukar membuat keputusan, kadang2 boleh menyakitkan hati orang lain"


AB type person^^

Also one of my bias. Memang seorang yang sangat funny and the mood maker. Tapi memang get moody often and once he get angry everyone will feel afraid of him^^. Thats why i adore him..=p


O Type


" Ini adalah jenis pemimpin. Saat melihat sesuatu yang diinginkan, orang dengan kumpulan darah ini akan berusaha mencapainya. Anda juga termasuk trend-setter, setia, punya daya juang tinggi dan percaya diri yang kukuh. Kelemahan anda adalah mudah cemburu, agak sombong dan cenderung amat kompetitif "


O type person^^

My another one bias. Dulu mase still dengan group dy, memang orang selalu sangka dia adalah ketua kumpulan, hihihi^^. memang trend=setter pon, aigoo~~ Piro2=p. Memang sangat kompetitif pon orang nye^^.



Okeh la, dats all okeh. Em korang rase2 ade kena x dengan diri korang?? Ape2 pon, ini just kajian k, so xsemestinye 100% betul..kan?? Just for fun k..so bye2 korang, penat aku typa panjang taw..uwaaa..fenat nih..*ngadess la kaw Riny..hahaha=D


Nota_kaku : Eh, cukup kuota la, aku A and all my my top 3 bias is B, AB and O. Whats a relief..hua3 *bangge nih XD

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^