Thursday, June 30, 2011

Kura-Kura XD

Why??? Kenape tajok entry aku kali nih kure2? Aku xpenah tengok kura2 ke before nie?? Aishh, dont curious2 with me la..not good meyh! lalala~~ Actually aku boring2 aitue, so belek2 la majalah mummy aku, and aku jumpe something interesting, so rase macam best je kalo wat entry kat blog an2? =p

Tapi aku ambil a few thing je, yang penting ajer! Hik3, sebab ade gak certain2 yang macam xseswai je nak post kat cni, hua3. So aku amik the most impotant bagi aku, op cos r yg ade kaitan dengan diri aku an...hihihi^^. So everybody, check it out!! Tarikh lahir tunjuk sifat peribadi, ade gak r kena batng idung aku. Hihihi=p


KURA-KURA




15-21 Februari, 27-30 April, 4-14 Jun, 26-31 Ogos, 16-17 Oktober = Kura-kura


'' Anda mementingkan kesempurnaan dan baik hati. Contoh kebaikan hati anda sering diperkatakan orang. Suka pada kedamaian dan tak akan membalas dendam meski anda pihak yang benar. Anda tak suka memburuk-burukkan orang di belakang, sifat ini disukai ramai orang. Anda sering memberi tanpa mengharapkan balasan. Pendek kata anda sahabat sejati. "


MERPATI



6-14 Februari, 14-21 Mei, 16-26 Julai, 1-14 September, 26-31 Disember= Merpati


" Anda memancarkan keceriaan di mana pun anda berada. Anda pemimpin dalam kelompok dan pintar meyakinkan orang lain. Anda tak suka munafik dan menjauhi orang munafik. Anda oang yang sangat teratur, segalanya direncanakan dengan teliti. Kelemahannya adalah anda orang yang amat mudah jatuh cinta "



~~Hi.hi..hi..sebijik2 same macam aku okeh. Nie nak kembang nih^^. Yang merpati pulak sebijik sama macam perangai orang yang lahir dalam range tarikh Merpati tu. =p


Anyway anak itik nih comel kan, alolo, nak picit2 rase..hua3=D




No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^