Saturday, June 18, 2011

Phone ku Private Life ku~~



Image and video hosting by TinyPic
ring...ring..^^


Annyeong!!~~..da lame kot x hupdate blog, malas tahap super maxima da. Xtaw r nape, malas betol rase nak sign in blog, padahal banyak je cerite nak didedahkan pada umum tapi malehh betol ase~~*terase cam nak vomit je...=p


Anyway nak cite sikit pasal private life nih, ceh private lah sangat,huhuhu^^. Emm, actually, i'm not too adictted to phone, aku xlayan sangat fon2 ney, mesej2 pon sangat jarang. Kadang2 dua tige hari gak enset sunyi tanpa mesej, hanya celcom sahaja yang xberputus asa menghantar mesej kat aku walaupon sometimes aku xsempat nak bace isi kandungannye, teros delete je..XD


Bukan ape, bagi aku, messaging nie such a barah r cos once kite da terbiase dok mesej kite xlekang dengan phone, akan asyik terbiase je dengan handphone. So, nie bagi aku la, aku memang x biasa kan diri aku mesej2 nie, tapi up to all of u r, maybe ramai gak orang kat luar sane enjoy messaging maybe for them it such a medium to release tension.


But bagi aku, aku memang jaga private life aku melalui fon, aku memang x layan fon sangat tapi aku rase ini lah satu2 nye benda yang aku paling jaga privasi nye. Only family and close friend je yang ade nombor aku. So kawan2 yang ade no fon aku, sila bangge sekarang...=P


So, bile ade nombor yang x dikenali naik kat fon aku, automatically darah juge akan naik sampai ke kepala yaw...the tempered suddenly appear..rase macam privasi diri di ceroboh! Thats its! Sangat bengang, rase macam nak karate orang pon ye. So those who yang ade nombor fon gue, sila jangan disebar-sebar or diderma2 ya. If not i will get a high blood pressure in such a young age^^


Jadi bagi siape2 yang suddenly appear at my chat box on fb n try mntak fon number, memang bolayan r, i never gonna give it k. No Hope! hahaha^^ Because aku da bajet2 nak gune fon number sekarang nie sampai la da abis study, malas nak tukar2, so dats why i'm too care of my phone privacy.


For the past two week i got so many anonymous who keep miskol2 n messaging me, i felt so annoying, even i didnt reply to them but the keep continue disturb me. So its also take a week for the anonymous to stop disturb me, one week such a long time rite?? Kalo aku r, kalo orang xlayan sehari je da malu da rase nak kacau..hurmmm, sabor je r, kite bako..kite bako...


So , keep mention again, My Phone, My Privacy!!! hoye..hoye...

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^