Thursday, July 28, 2011

Jeruk itu semakin lama ianya semakin lazat XD

Okeh now everybody, sila telan aer liur masing2 sekarang^^
Yummy lak aku tengok jeruk dalam balang nih XD


By the way, aku bukan nak promote jeruk yaw, aku just letak sebagai gambar hiasan bersesuaian dengan tajok entry kali ini. Tiada langsung kaitan samada aku nak jual jerukkah?^^ Aku masih belom ade perancangan nak buka kedai runcit, hypermarket or whatsoever. Nanti kalo tibe2 rase tringin nak bukak kedai an, op cos aku akan jual this type of jeruk okeh.^V^


Actually, ini satu kisah, but bukan cerita dongeng dahulu kala ye..*dizzy=,= okeh stop it now riny, dont ever nak mgarut malam2 bute nih! haishh.. Emm, sebenar nye story nie related pasal diri aku larr, cos ramai sangat yang dah bertanyakan aku pasal permasalahan ini.


Actually, aku nie memang suka terperap dalam rumah la. Nak wat  camne. A lot of people keep asking me why xpernah nampak aku keluar rumah? Xboring ke? Jage kulit eh? Haish..macam artis la pulak rase *blink2. Actually, memang sejak azali perangai 'menjeruk an diri' sudah tersemat di dalam diri ini. Jadi it just something normal too me.


Until now too~~~~~ many people  keep asking me this kind of question. But, amik dari sudut positif la yer, something yang kite da biase buat tu of cos doesnt a big problem pada diri kite an. Macam orang laen gak, why asik kua umah je? Of cos dowang akan jawab itu something yang dowang suke wat and da biase wat. So the same goes to me^^


Tapi bila orang asyik tanya je, sometimes aku terpikir gak, hebat r aku, boley dok terperap dalam uma without keluar. Kalo kua pon just g buang sampah, jemor kaen and angkat kaen, and bila di jumlah an mase nye xsampai 30 minit pon~~  So balance


So,anybody nak masok an nme aku dalam rekod2 ape2 ke??? Buku rekod kesihatan pon jadi  r kalo xdapat masok Guiness world book of record=p. Actually sometimes aku kua gak, dengan family r selalu nye, kalo kua dengan kawan2 xyah kira gune jari pon xpe.Boleh sebut teros guna mulot, baru 2 kali sepanjang lima bulan bertapa kat umah nie g kua dengan bestie2.


Well, i got some reason too why i not going out from my house^^. So check it out sume2..

  1.  I xreti bawak motor nak g rewang2. Xkan nak drive kot, cos nanti kalo i drive i xnak g dekat2, i nk g KL.=p
  2. I xde geng nak kua jalan2 T_T
  3. No money no talk yaw! Duduk diam2 kat umah suda *tearing eyes



Sebelom tamat sila cuci mate tengok pic budak cun hot prettyngadess nie ;p


Nota_kaku : Pribahasa hari ini ialah 'Alah Bisa Tegal Biasa' T^T

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^