Friday, July 29, 2011

Operasi Ops Pocot ^V^

Assalamualaikum. Apa khabar sume? Sihat? Okeh sile muntah sekarang, konon2 feeling2 ayu *muntah! Ops pocot! Terlupe laks nak gtaw, i jalankan operasi besar besaran taw semalam. Ala2 clearance sale r gitu.Tapi nie bukan operasi kat shoping complex yaw, cos bukan setakat shoping, nak window shopping juge xmampu. =,= *uhuks3


Cos dalam diri ini walaupun terselit perasaan cuak nak masok U tapi diri ini terkadang alert jua dengan keadaan semasa, jadi perlu melaksanakan sesi memunggah barang2 keperluan sedikit demi sedikit. Jadi semalam tibe2 perasaan berkobar2 nak operasi membersih kan bilik, jadi terus buat kerja 10 in 1..bukan lagi 3in1 yaw! 


Kemas bilik, punggah2 buku2 lama, baju2 kurung nak kena rewash balik.hehehe.. Ye r kan, da berzaman xpakai, kena basoh semula. Even baju2 tue sume masih harum semerbak! toink3. Jadi sebagai habuan nye ye hidung juga seakan2 mahu tercabut kerana asyik bersin je sepanjang hari.! Satu kotak tisu juga menjadi peneman yang setia ^^ *so bahgie.......................



KurunganBaju Kurung *not for sale=p


 So ini lah antara hasil operasi Ops Pocot yang dijalankan, baju kurung dua tiga timbun yang bakal mengembara di dalam mesin basuh! ^^ Have a safe journey ea nanti wahai baju2 ku..


Ikan Bawal  Tudung Bawalku^^ *not for sale


 Antara hasil2 operasi Ops Pocot juga, tudung2 bawal yang telah di anak tirikan oleh tuan nya yang comel. Bakal dibasuh, tetapi of cos bukan di dalam mesin basoh. Ini kerana kadang2 kita juga perlu melakukan exercises tangan juga bagi mengelakkan daripada dibebelkan oleh ibu tecinta kerana menjahanamkan pearl batu2 pada tudung tersebut


Shawl2 milikku *not for sale too=p


Yeah, aku da jumpa suspek!!!! Suspek apakah?? Suspek yang menyebabkan ikan2 bawalku di anak tirikan..isk2..cian dowang=p. Timbunan shawl2 ini lah yang menyebabkan bawal2 dipinggirkan, mian^^ Tapi yang ni xyah basuh, suda wangi bau downy..^V^


Nota_kaku : Erk, macam lenguh2 tangan la...=,=




No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^