Friday, August 12, 2011

Ape Kaler Tema Rayer Tahun Ni??

Berikut merupakan kaler tema yang pernah di pakai pemily aku sepanjang sepuluh tahun raye yang terkebelakang..betol ke apeyang aku cakap nih? whatever lah, korang check itout je eh..toink3^^

  • 2000 : Merah / pink
  • 2001 : Hijau
  • 2002 : Biru
  • 2003 : Hijau
  • 2004 : Purple
  • 2005 : Kuning
  • 2006 : Coklat
  • 2007 : Purple
  • 2008 : Pink
  • 2009 : Gold
  • 2010 : Orange
  • 2011 : ???????????


Tahun nie xde idea r korang, ce bagi sugesstion, ce bagi?? Banyak je aku rase kaler yang xpernah buat lagi tapi xterkeluar kat kepala nie, tolong r korang, i'm begging all op u..kwahaha ;p Nanti aku bagi upah makan kueh rayer time raye nanti, okeh?


Orange, 2010 theme colour ^^


Nota_kaku : Penat weh aku nak putar balik ingatan 10 tahun lepas, giless aku camnih =,=

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^