Saturday, October 22, 2011

hilang, kaya, bizi !

Annyeong!!Ppyong!!Pyyong!! Uish, minggu lepas xsempat nak update blog pon. Ish, nak kne qada' balik nih! Ade chance r aku nak buat dua entry minggu nih^^. So, pada yang masih mampu, bersabarlah dengan bebelan dan kemengarutan Cik Baby Love *aww aww dalam blog ni yaw! (;p puihhh..muntah skarang!)


Tapi minggu nie a bit malang, a bit beruntung n a bit happy, a bit sedih. Senang cite bercampur gaul la perasaan nye, macam nasi campur hidangan tengahari aku kat sini yang amik lauk secoek harge mcm bli makanan kat kedai makan eklusife cap lima bintang! Nyampah tol!!


Ari selase baru nie my gold bracelet hilang! Sedih nyer, da 3 tahon pakai kat tangan nih. Tibe2 boleh hilang. Susah nye nak adapt, sebab da biase ade gelang kat tangan nih. Hari selase tu memang xperasan langsung yang gelang tu da xde kat tangan. Y_Y Uhuk3, sedey nyer, sekarang hanya tinggal belang je kat tangan. Boley lak ade line belang-belang kat tangan. Mane la gelang tuh, sayang gilerr kat gelang tu!!!! Uhuk3 uwaaa..


Hari Rabu hari tu Alhamdulillah, sape yang taw tu paham2 la, yang xtaw tu sila skip perenggan nih ;p. Xboleh nak iktiraf diri sendiri as orang kaye. Nanti orang kate perasan lak, so aku nak mengaku yang aku ni insan fakir. ^^ Ngehehe, so nanti xde r orang  nak pow aku kan, aku punye list nak beli barang pon da penuh satu muka surat. Itu baru senarai 'keperluan' , yang 'kehendak' belom lagik! >.<  Fuhh!!


So,dalam kisah ilang n kaye nih, kebizian adalah benda yang xnak berenggang dengan aku dalam minggu nih! Nak berkepit je, ngade2 betol la *ok sila pasrah ye riny* Busy buat asignment, kajian kes tentang Kartika Sari. Dalam dok bizi cari info kat internet facebook mesti nak bukak jugak. Padahal bukan layan pon, saje je nak memenoh kan tab!


Dalam ke'bizi'an tue, xperasan pulak yang mak aku chat aku kat FB. Punye r khusyuk lagi tawaduk wat asignment memang da xteringat da nak melawat tab FB. Tiba2 bila bukak tab FB tgk2 da banyak da chat daripada mak aku. Yang buat aku nak gelak tergolek-golek is mak aku kate macam nie "Angah, ...sejak kaye nie senyap je" hahahah, sumpah lawak giler, teros capai fon kol my ibu ^^ ngehehe. Then ibu sempat lagi berpesan yaw "da taw bizi xpayah la bukak FB'. Ngeh3, memang kene setepek, dua tepek la kat dahi nih, hahaha. Ampun ya ibu *insaf


Nota_kaku: Da xtaw nak membebel ape, idea stuck! Penat studi math engine! ;D Bye2 korang, sorry for this annoying entry *trolololol

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^