Tuesday, November 15, 2011

The Spagethi With Lov !!

Got nothing to do at home. So i decide to cook! Yeah I am a Queen of Cook! Coz I love too cook and I love to eat too~_~ *dats why badan macam kena pam nihT_T Since aku da penah survey resepi kat blog orang pasal this type of spagethi aku terus buat bookmark resepi tuh okeh. Dengan perasaan semangat yang berkobar-kobar nak masak kat umah time cuti midsem nie. I choose to cook Cream Cheese Spagethi since I'm addicted with pizza hut Carbonara Spagethi recently^^


Then, when I'm going outing, aku borong all the bahan2 needed! Okeh, macam korang lihat kat bahan nie, just a few bahan needed yet so expensive! Woh..aku blaja lagi, xmampu aku taw! nak buat selalu memang idok la ye spagethi nie. Beli bahan je da meheyy bebenor o_O nasib baek buat kat umah, so abah will pay all the bahan2 needed *selamat duit aku*


Bahan2 yang diperlukan^^


I am a Cheese Crazier! trololol



I buy two type of cheese. One is the serbuk one and the other one is the butter like cheese^^ It no need to use both actually just choose either one. But as i mention earlier, as I'm a cheese maniac so i use both!^_^ ngehehe. Then, we need spagethi *name pon nak masak spagethi kan, xkan nak gune bihun kot..<Self-slapped>* Then, we need mushroom and the susu cair. Perghh nak introduce bahan2 bagai kan, konon feeling macam chef  leteww! *actually, aku  kalo masuk master chef kompem aku boley jadi juara taw;p*


The cheese for sure are used to make the kuah for the spagethi! We must make it pekat like krim okeh! Like the picture below!


 The Cheese Cream that almost done! Look yummy rite?
So sila telan aer liur masing sekarang XD


Yeah!  Its done^^ U can see the mushroom there! 
Super yummy larh wa cakap sama u ollz!


The taste of the kuah is a bit like the cheese for the cheezy wedges in KFC! But this colour of  this kuah is not sepekat the cheezy wedges punye kuah. It is really nice until i keep ratah2 the kuah all the time :D *no..i'm not puji diri sendiri XD*


Done! Cheese Cream Spagethi! XD



For a better view! And in hope u're drooling while looking at this!


So how?? nak rase spagethi home-made by me?? Sila datang umah aku raye taon depan okeh^^ 


BUT!!!


Unfortunately, something happen! How unlucky me...gosh!! *sight* When I give to mum and dad, they didnt like the cheese at all! Then I realize, aku sepatot nye sedia kan two type of kuah. I need the prego one maybe! They didnt like  the milk taste in the cheese. Aigoo~~ and my big mistake is also i cook the cheese spagethi when theres no my little bro at home! So, hanya aku seorang 'Hantu Cheese' yang tinggal kat rumah. My dad said, 'if bagi yayang of cos dy nak! For sure dad! Both op us love cheese like crazy XD Then, I have to cook twice la pulekks dat day! Kena masak nasik tok parent akuh..T_T wuwuwu. Kalo x xyah masak da. Makan  bagesthi  spagethi je ari tuh.




So, how come i nak abis kan spagethi sebanyak ini sorang2?? If give to my big bro pon kompem dia tolak because he hate milk, I know that. For me, I think theres no milk taste at all actually. So, as i cant finish the spagethi alone, i'll tell to myself that i have to make sure i finish all the cream cheese! I dont want to waste it! So, i keep eat it *i actually ratah2 jew* so supa dupa yummy okeh! No doubt! :D


Then, terfikir, if makan dengan wedges or  nugget mesti lagi sedap. Tapi takot la plak nak cakap kat ayah aku an suruh belikan. Sebab tiba2 teringat kat mi spagethi yang xabis tuh. Nanti kena bebel, ngehehehe ;p Tehn, i got an idea! pppyong!!! Aku buat benda kat bawah nie.....



 Jeng!!!Jeng!!!Jeng!! CEKODOK!!!
what a nice solution, bwahaha ;D


 For a better look! See, look nice rite??


Actually, solusi aku nie memang bernas larh! Kombinasi yang agak ideal! Not bad la makan cekodok cicah cheese nih! *Lepas nie ramai pulak la macik2 nak ikot idea aku nie...wat sos cheese* XD 


Okeh,, jemput makan sume^^ Nyum3


Muke bahagia si tukang masak..err nope! Chef actually :P


NOta_kaku: 11/11/11 nice date ^_^


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^