Thursday, December 29, 2011

ILY Yati!!! ^^

Dear Hayati

Sweet Hayati

With cherries on top.......

Kak Riny create this entry just for u ;p




Yati..miss u ^^


Sebab hari tu ade la orang tuh dia kol aku n cakap kenapa pic die xde pon dalam slide show bestie aku ..Slide show mane satu ??korang scroll la  sampai lebam  sampai bottom blog aku nih korang akan nampak ade banyak slide show.. One of the slide show is for my bestie..So orang tuh dok komplen kat aku knape pic dia xde pn kat situ. Puas la pulak aku nak explain kan..





So yati..kak riny da cakap..kak riny create slide show tu long~~~long time ago okeh~~~ So untuk membesar kan hati yati yang dah terkecik tuh ;p kak riny create la entry nih untuk yati. Nah ambikkk...Sila senyum lebar2 ye ;D Alololo~~~ Sweet x kak riny??hahaha






Thanks for everything that we've gone through together. Thanks for being a good listener n also a good comforter. Thank you for the memory together. Too awesome to forget!! Yati ILY...ILY...ILY...<3 :D




*sorry yati..kak riny kidnap pic yati kat fb ^__^


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^