Friday, December 2, 2011

KAMI LAH DJ FOFULAR ITU! XD




Mase zaman kanak2 ribena dulu, aku dengan adik aku suke main rakam2 suare guna kaset. *zaman tuh xde fb2 cm skrg okeh* Time cuti sekolah, time tu la kitorang akan lepak dalam bilik and main *berangan actually* as dj radio. Syiok okeh! Kitorang cakap2 then carik lagu2 best kat radio pastu rakam. Konon2 macam dalam konti radio la kan.Tone suare plak sebijik la macam dj kat radio tuh. Siap ade segmen calling2 from peminat lagi u ollz!! Kelass kau JJah! Adik aku dj Radio HitzFM aku pulak dj VioletFM. *ngarut betol larh hangpa nih* Tibe2 rase malu bile ingat balik benda nih *tutop muke dengan langsir tepi meja stadi*


Aku n adik aku akan bergilir-gilir la rakam suare masing2 then suruh masing2 dengar. If aku rakam suare then adik aku akan dengar rakaman suare  aku and begitulah juga sebaliknye. Tapi, perkara nie xkan bertahan sepanjang hari. We will end up with fighting in the end of the day. Aku akan boring and ignore rakaman suare adik aku! *setelah adik aku penat2 dengar rakaman suare aku, how x adil nye aku* muahahaha XD Pastu adik aku pon mengadu la kat mak aku, bagitaw yag aku xnak dengar rakaman dia . Alolololo..rindu zaman dulu2 kot! Awww!!




Bila fikir2 balik banyak giler benda2 aku buat dengan adik aku. Most of the time aku spend dengan adik aku time kecik2 dulu. Abang aku kanak2 aktif, dy xpernah lekat kat umah, so aku and adik ak berdua je la main same2 kat umah. Poyo2 je rase, muahahha ;p Errr...sebab ape aku create entry nie? Sebab aku rindu zaman dulu2 larrrrr.....*xde koje si budak Riny nih!*




Nota_kaku: How i miss my chilhood day! They day when u can try everything, playing all the mengarut2 thing that will embrassed u ownself when u already grown up. Miss the time when i can spend most of the time with my family and playing @ fooling around with my siblings, fighting with them, doing crazy thing together.  How fast the time passing by, the distance, the time were really envy with all of us! We cant always meet each other like the old times. Everything can change but the memories  will never change and the bonding will never cut off! Believe it :D


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^