Sunday, December 25, 2011

Y . E . H ^^

Yah???ape nih??yeyeah???no..no..this is what we call YEAR END HOLIDAY *clap2* yeah, before nih aku da bagitaw kan parent aku nak datang tengok ak? So aku spend mase dengan family 1 night 1 day . Yup mase berkualiti bersama famili adelah the most heaven thing ever for me^^


Spend nite dekat hotel nearby n the next day g shopping dekat mall. Firstly,we are going to The FaceShop. Yeah,i’m going there once again tempat wajib singgah bagi aku yaww ^__^*. But this time more berbaloi coz got so many gift and salah satu daripada nye ialah Hyun Joong photocard.. wohooooo!!! *nanges*. We got 5 photocard then i try to  ‘bodeks’ adik aku for three photocard but he just allowed me to take only two *grrr*


 Yeah, berjaya tengok wayang bersama pemily ceria aku n tahniah ye kepade adik aku sebab berjaya tengok wayang setelah 16 tahun lahir..muahaha..but watching Songlap movie with one whole family is not such a fun thing. With those extreme thing in the film, i thing it doesn’t suit the family vacation. My little bro only 16 okeh..aiyerrr..I suggest my bros to watch “suatu malam kubur berasap” but they reject it. So, aku just follow the flow. Layan je lah ape movie yang korang nak tengok. But lastly menyesal x sudah. Sebab tengok trailer “SMKB” je da wat kitorang pecah perot. Wondering kalau la kitorang tengok cite tuh kompem pecah perut satu family XD *barang yang lepas jangan dikenang riny—self-kicked*


Then after tengok movie aku n mummy aku g usha2  sale besar- besaran dekat mall. Mau x rambang mate. Sale sampai 70%  hambikk kaw...! Well macam biase lah, orang perempuan kan, shopaholic! Same goes to me n my mum. Shopping wif mum are awesome! Satu kepala..well~~~like mother like daughter ^^ ngehehe . Shopping xhengat! Tinggal lah  DoReMi  3 jejaka terhangat di pasaran tunggu kitorang abes shopping, but they all lepak tempat laen la..Xjoin aku n mak akuh^^ ngehehe  aman kitorang shopping mopping


After penat shopping, aku n mak aku g kat ayah, abang n adik aku dekat foodcourt. Pergghh, punya la lme tunggu kitorang sampai dorang da makan dulu, licin hotplate dorang aku tengok ;p Then , ayah aku cakap nak spend one nite lagi, but abang aku x stuju. Dia kate nak balik rumah petang tuh jugak. Disebabkan aku n mak aku lama sangat shopping abang aku kate macam nie kat kitorang “Nie bukan bercuti betul2 nie. Nie cuti ibu n angah je. Cuti carik beg” Hahaha, dia kate macam tuh disebabkn kitorang spend banyak sangat mase carik handbag kat mall tuh. Rambang mate wess! Mau x lame..hua3 *wondering kalo la aku ade ramai lagi adik beradik pompuan mau abang aku stress tahap unta tunggu kitorang sume shopping^^


Sume aktiviti bersama family end up at 6 petang lebey gitu la. Then anta aku balik kolej , sampai lebih kurang pukul 7pm. Then, family aku bertolak balik maghrib tuh jugak *tearing eyes..nak itot balek uma Y__Y*


Whatever it is, spending time wif family is awesome time for me. Thanks mum, dad ,along n yayang for coming :’)


To Mum n Dad : Thank you for coming to visit me and spending such a long time wif me . Also for bring n bought so many thing for me. Thanks a lot mum n dad muahhhh!!!


Along : Thanks for driving for such a long ~~long time and journey to came here *also thank for those duit syiling too ~~ ;p


Yayang : I’ve belanja u a lot okeh yesterday. So next time belanja me back eaaa ;p


Nota_kaku : Gambar dalam camera mak akuh, so jadilah entry ni entry  yang kusam tanpa gambar yang awesome^^


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^