Tuesday, January 31, 2012

Dalam perjalanan menuju dewasa

Assalamualaikum :D Hai korang! *ayu mode activate* Sedar  xsedar da bulan Februari da kan! Rase macam baru je semalam pergi daftar kat tadika U. Cepat tol mase  berlalu. Lagi 20 hari aku da genap umor 21! Gile arh, 21 da aku?  Aku rase aku mude lagi okeh! =.=’ Umo 21 da bole pergi mengundi. So, to my friend Nabilah, tunggu aku ek nak daftar spr nanti ;p muahaha.


Okeh, kembali semula kepada topik utama! Ye, memang aku masih dalam perjalanan lagi! Dalam perjalanan menuju dewasa. Aku dalam proses mematangkan diri sendiri! Tapi aku mintak maaf awal2 eh, dalam blog memang aku xbole nak matang. Buat ayat matang2 karang ade yang tertido bace blog aku nih!  well ade ke orang yang bace blog aku ni?  So, to create suasana yang ceria kat blog aku nih, aku kena la buat lawak2 poyoss kuase lapanblas =,= walaupon sebenarnye aku xberapa nak rela buat lawak nih ;p


Orang kate, umo 21 da bebas? Bebas macam mane tu? Bagi aku da bebas buat keputusan sendiri la. Da boleh fikir yang mana baik and buruk untuk diri kita. Aku pon harap sangat aku boleh jadi lebih matang lagi. Aku taw sekarang nie aku memang da matang, tapi aku nak lebih matang lagi J lahai perasan kuase lapanblas lagi


Harapan aku bila da menjengah usia 21 nanti ialah aku mampu buat orang melihat diri aku as orang dewasa. Aku hope sangat segala tindak tanduk aku sepadan dengan usia. Maybe sometimes ade perbuatan aku yang macam childish tapi aku xperasan. Aku jugak nak orang lihat aku sebagai orang dewasa and jangan treat aku as budak kecik lagi, nehi2.


And lagi satu, aku harap orang x judge aku dengan gaye penulisan aku nih. Aku xtaw macam mane pandangan orang bila bace blog aku ni. Aku harap sangat korang bace blog aku ni and anggap la nie as tempat aku nak fun2 je. Dont take serious. Otak aku giler2, jadi aku tulis pon giler2 jugak!. Aku pon xpaham kenapa bile tulis blog nie idea loyar  cun melecun  buruk aku ni makin becambah pulekss :P So chill ajer ok! This is me. The real me! XD


This girl masih dalam perjalanan menuju dewasa :D


No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^