Wednesday, January 11, 2012

Hadiah Tahun Baru

Pabila tombol tidak berguna lagi......


Tarikh kejadian : 1/1/2012
Tempat kejadian : Kolej Kediaman TF/G*C-2*2
Masa Kejadian : 11pm - 12pm +++
Penyelamat : Fire Extinguisher *kihkihkih
Gambar : Taken by Nina kidnapped by Riny ;p *lol


Ambik kaw! Terkurung kitorang berempat + 2 tetamu 'permenant' bilik kitorang selama 2 jam di malam tahun baru! Esok nye nak exam kenegaraan! Kalo xde orang yang try bukak pintu malam tuh alamat nye pagi esok la kitorang tersedar yang kitorang da terkunci dalam bilik! Then terpaksa turun nak pergi exam guna tali flying fox!


Lega akhir nye pintu bejaya dipecahkan! Biar la dua jam pon. Bukan kitorang pecah kan, orang kat luar bilik tolong pecah kan, kitorang semua bahagia study dalam bilik sambil tunggu pintu berjaya dibuka! ^__^ *evil


Anyway malam tuh berjaya jugak pintu bilik terbukak tapi a bit suffer la sebab tidur kene tutup pintu guna fire extinguisher! Terbaek lar (Y_Y) Okeh2, sebelum terlupa nak wish terima kasih kat akak2 yang bersungguh tolong pecah kan pintu bilik kitorang, tq! Memang 'Hadiah Tahun Baru' paling daebak lar! Grrr...


Nota_kaku : Selamat Tahun Baru 2012 korang! Jeles tengok orang len punye blog da berkuntum2 entry tok tahun 2012. Aku je tercicir! Xpe2, exam mood, concern study dulu :D Next next entry aku cite eh ape mission aku tok 2012, maybe aku nak buat entry pasal birthday mommy dulu kot. Insya Allah sabtu nih! Kalau x bizi ..ngeh3

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^