Thursday, January 26, 2012

On Those Makan-makan Day :]

Hai, Assalamualaikum! Ppyong! *ayu x aku? ;p Okeh, terus ke laporan lanjut, xnak mengarut. Penat tau! ;p


Sebenar nye kan..kan..kan...aku tengah lapar nih. X, aku xlapar nasik, aku lapar spagetthi! Dush2 untuk diri sendirik sebab bajet anak omputess! *puke* Ye, nak spagethi ooiii! Sape nak belanja aku nih?


Whatever larr, now aku nak share pic isnin lepas, gambar da basi ye. Tapi kalau tengok pic tuh buat aku bertambah lapar, so how? Perlu ke aku share? Perlu kot, ye..perlu! Sebab aku da penat2 buat watermark, maka haruslah ditayang ye! ;D Now, cekidaut!


Destinasi first, makan kepsi dulu. Mum belanja sempena her birthday^^


Thats ayam is mine! *weh, nak gigit pic ni ley? Laporr!


Next destination after kepsi! Teros serbu BIG APPLE!


Doughnut wif ice blended stoberi n honeydew! Sedap oi!! ;D


Sila tengok!


Sila terliur! XD


Okeh, baju biru tu aku. Muka aku xpenting nak masuk pic nih, yang penting ice blended tuh XP


Opss, Big Apple time nih just aku n gangster ropol2 aku je g, mum n dad aku xjoin da. Kenyang suda, kate da makan kepsi before tuh ;p * kitorang je x kenyang2 lagik *


Okey bye, da abis entry. Comeynye aku pakai spek nih, macam diva! Kbai


Nota_kaku : Boring entry ever! Pfttt

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^