Wednesday, February 15, 2012

Confident ke??

Bangun pagi2 ni dapat mesej daripada Cik Tiara kita. Dia ade tag name aku dalam satu post katenye,Segmen Cik Mun. Teros lompat dari katil *kantoi baru bangun tido* teros capai lappy and bukak blog. Usha2 pasal segmen ni. Erm, tiba2 terfikir, ni la first time aku nak join segmen blogger len. Sebab da Tiara ajak, aku on je la. Tapi ntah la, tahap konfiden tu kureng sikit, bawah paras lutut la ;p Ye la, blog aku nie, ape la sangat. Da la poyoss je, follower sikit lak tuh. Aku pulak suke buat post mengarut2. Post 'syok sendiri' dalam erti kate laen nye =,='. Seyes malu. Da la blog buruk, x advance cam blog orang len, sobs TT__TT. Blog pon berat, da tahap obes da, uwaaaaaaaa. Blog bising ade lagu korea, dummdammdumm..Xpe ke??


Tapi xpe la, aku try the best. Malu, tapi aku let it go je la. Kalo tak try mane nak tahu kan. So, aku cube build up confident level dulu. Nanti aku try segmen ni!




Nota_kaku : Dag, dig, dug *dangdut jom!* ;p tehehehee

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^