Wednesday, February 15, 2012

Go..go..go!!

Hohoiiii!!! Berape hari dah aku x hupdate blog nih. Okeh, semalam once again! Aku gi keluar dengan 'Majid' @ nama sebenar Majdah ;p Tu je la kawan aku nak bawak g rewang2. Yang len dok jauh2...sobs2 T__T. Tapi semalam mision nye lebih jelas iaitu untuk membeli barang kelengkapan pulang ke U. Fuhhh, jadi x sia2 buang duit di situ ;p


Okeh, makanan settle, barang mandian settle! ~_^


Other stuff also settle. Hohoiii, aku ade seliper Hangry Bird ;p


As usual, kitorang stuck dekat kedai yang jual cute stuff. Almost 1 hour taw! Hambikkk kawwww...Kan aku da kate, kitorang berdua ni pengaruh cite Korea kuat, masuk kedai tu pastu pening2 lalat tengok barang2 comel. And harge murah2 lak tuh, ngehehe ;D Rase nak beli sume! Kitorang bagi name khas tuk aktiviti nie iaitu 'Korean Style Shopping'. Nak masuk kedai tu dengan pakwe xmampu, so kite g la dengan bestie kite ^^


 Thanks Majdah for the Birthday present in advance! *tak sia2 aku bodek dia *
Ingat nak ambik teddy bear, after a few moment i realize that bear are not my taste.
Bukan aku la nak amik bear even sometimes teringin gak nak ade ;D
*kalau pakwe bagi aku hambik! XD


In return, i gave this to her. Semoga ko ingat aku bila peluk bear ni eh! ;p


Okeh, ratu Selca suda kembali! Posing dulu sebelum g rerewang semalam XD



Nota_kaku : Syikin n fazlina...Aku nak kuar shopping macam nie dengan korang jugak!! TT__TT



No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^