Tuesday, February 7, 2012

Sharing tetap sharing ^^

Okey..hai! Da seminggu x hupdate blog! Reason??? Lappy rosak! Da, jangan tanye kenapa ;p So, Khamis lepas gi keluar. Jumpa Majdah. Gi makan2, gi karok2, gi shopping2..errr x, window shopping je. Now, aku nak share pic. Share story sikit. Okeh, ayat aku macam robot, sebab xde feel hupdate blog guna lappy orang laen. Tapi tetap bersyukur, sebab daripada xley online baik aku tadah kan haje gune lappy adik aku nih TT__TT


@Secret Recepi XD


Lepas makan kitorang g beli couple bracelet ^^ Sweet x??  pengaruh cite korea kuat tol la budak2 ni  
Okeh, tokey kedai tu sempat tanye aku keturunan cina ke..=,= fuhhh
Sempat la share skill mandarin dengan uncle tu even cakap xiexie ni je..muahaha ;D


Lepas beli couple bracelet gi karok. Okeh, karaoke lagu korea, tulisan hangul LAGI!
Memang kitorang dok meraban je lirik dia, membazir duit sebab kebanyakan kitorang x nyanyi, just duduk tercongok sambil pandang skrin. Time tu gak rase nak balik umah bukak youtube tengok mv korea lagi bagusY__Y


Lepas sakit tekak karoake gi shopping! *shopping la sangat*


Mak Cik Majdah nie nak beli a few permainan untuk anak sedara dia. Okeh, aku kena jadi bodyguard dia =,='


Hai, kenalkan..ini la kawan2 baru saye^^..Okeh, ini la kerjanya bila kena jadi bodyguard x bergaji! XD


Ntah kenapa haritu aku giler betol dengan teddy bear sume nie bagai. Padahal in real life aku x minat pon sume ni.


Comel kan! Lawak lak aku tengok owl tuh! Cam nak tertido. Aku yang tengok nie pon rase nak tido ..kroooh..kroooh... Okeh, aku bukan saje2 je tunjuk pic patung2 nie sume taw, lagi 2minggu nak besday aku, So, kepada kawan2 aku, paham2 r ek. Pilih r mane satu patung ni nak bagi as besday present aku :P


Okeh, auntie jidah masih gigih mencari. Tapi akhir nye pulang ke rumah dengan tangan kosong...pfttttt...


Okeh, sebelum balik posing maut dengan pinky bear nie dulu.


Nota_kaku: Nak keluar lagi. Ohhh plissss

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^