Saturday, March 3, 2012

3 = TIGA

Yup, ini kisah tentang tiga. Tiga Serangkai, Tiga Segi, Tiga Kupang atau yang sewaktu dengan nye, ikot korang la nak pilih ape2. Tapi the real story is about mereka bertiga. Siapa mereka bertiga? Mereka, mereka yang selalu betiga tu la =,=


Dorang bertiga selalu bertiga, pergi la ke kelas beramai-ramai, juta2 orang pon, mereka akan end up bertiga jugak! Mereka selalu sedih, sebab dorang selalu bertiga, tapi nak wat macam mane, da jodoh mereka bertiga. Sedih la sampai bengkak2 mate, dorang still akan bertiga  jugak.


Pergi la mane2 dengan segerombolan manusia pon, dorang end up bertiga jugak. Samada kat depan sekali or kat belakang sekali. Diorang selalu terfikir, diorang nie xde orang yang nak kawan ke? Selain daripada yang tige ni? Tapi sampai sekarang, soalan tu x pernah terungkai. Misteri kan kisah mereka yang bertiga ni -,-


Semalam, dorang bertiga keluar, konon2 nak outing bertiga. Yeah, dorang jadi keluar. Dorang keluar bertiga, beli buku. Dorang pergi popular.


cari buku kat popular^^ penuh satu plastik taw:D


One of the kid beli ni^^


Dia nak jadi budak baik! She mean it :D



Siape dorang bertiga? Nak taw x? Diorang la, yang bertiga tu. Ade orang kate diorang bertiga kulitnye 'silau', betul ke? Orang la kate, diorang x kate pape pon ;p Nak taw x siape dorang bertiga? Ha ni la orang nye :-


Erghh, ni bukan diorang -,-



Hi! Kami lah yang bertiga tu :D


Gambar yang betiga tu, gambar da basi ye, gambar zaman bile ntah. Korang perasan x kite bertiga x banyak pic bertiga. Kan? Bayang kan lagi tiga tahun kat sini, gambar kite bertiga boleh kire guna jari tangan masing2 je taw. Omo~~, tolong la korang, kite amik pic selalu after nih okayyy *trololol


Nota_kaku : Friendship forever korang! Korang... kalau lepas ni kite xde jugak pic bertiga, solusinye kite kena lukis pic orang lidi je la kalau nak buat entry pasal kite =,= Malang sungguh

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^