Tuesday, March 13, 2012

Percutian Ke Korea ^^


Beautiful Seoul :D
I'm currently here. At Seoul, Korea. Still on my vacation. Its winter now here. I'm so cold but because of the beautiful panorama, my coldness dissapear together. Ayat xboleh blah akuh *self-slapped* Tajuk entry lagi la xley blah. Okeh, aku hope aku dapat tulis post macam nih sepuluh tahun lagik! XD Aku bukan kat Korea pon sekarang nih. Ade je dok bertapa kat tanah air tercinta nih. Pasport pon x mampu nak buat lagi sekarang nih taw :D


Okeh, back to the main topic. Past few week aku kan ade keluar dengan gang gegurl akuh. Kitorang gi borong2 barang sikit and cuci mate sikit. Eh, x. Kitorang carik barang je, mane ade cuci mate. So, kitorang ade masuk satu kedai baju nih. Belek2 baju then tibe2 aku 'terberkenan' nak beli this coat. Coat? Kenapa coat? Kenapa kau xbeli baju lain Riny? Why??Why??


The coat that i bought. Can i say it so useless?? -,-


Nie la coat yang aku beli. Ntah nape aku gatal sangat nak beli. Padahal xde guna pon. Aku nak pakai gi mane coat ni? Tolong la bagitaw aku, isk3. Tibe2 lepas beli coat ni rase kesal bersarang tebuan di hati. blergghhh




Meh nak stori sikit meh. Kalo korang nak taw, coat nie adalah knitting coat. Seyes comey! Orang2 korea selalu pakai bile musim sejuk! *okeh sori, aku pengaruh korea memang kuat sikit* So, sebab tu la aku nak beli coat ni. Even aku taw ntah zaman bile aku boleh pakai ntah. Tapi, dengan harga yang super murah tu, rugi la puleks kalo x beli kan ;p *geng gegurl je taw harge die brape:D*


Okeh, yongseo couple pakai benda yang lilit kat leher tuh, aku x jumpe benda camtu, so dapat beli knitting coat pon jadi lar XD


Okeh, the view of the jacket. Kaler biru2 kelabu,

Left : the back view Right : front view

Bahagian belakang dia ade hoodie, so nanti kalo salji turun senang aku nak tutup kepala XD. Yang kanan tu pulak front view dia. Siyes coat ni berat. Worth la dengan harge die yang RM XX tu kan. :D Aku pon sampai lenguh2 tangan pegang plastik coat nih aritu. Tapi pape pon aku puas ati dapat beli coat yang should be mahal tapi da less sampai murah giless uolss! :D


Unfortunately, beli benda yang xpenting nih, memang beginilah jadinye. Akhir sekali coat ni terbiar je kat luar locker. Disebabkan ketebalan dan kelabuhannnya membuatkan coat ni xmuat nak letak dalam locker. Maka, tersadailah ia kesorangan kat tepi locker, sadis sungguh! So, bagi mengelakkan coat aku ni terbiar x berguna, kepada sesiapa yang merancang nak bercuti keluar negara, xkisah la Korea ke, UK ke, Rusia ke, Greenland ke, sila tempah tiket untuk aku sekali. Oh pliss lah. Support aku gi oversea  skali oii TT__TT


OMG~~ Xsabar nak amik pic camni sambil pakai knitting coat tu kat Korea nanti :D *berangan terok aku*

Dia ajak aku dating kat Korea nanti kot! *faint* XD 


Nota_kaku : Ibu...Abah...jom bercuti kat Genting ke, Cameron once again jom! Bukit Tinggi or Bukit Fraser pon jadi lah. Nak pakai coat nih Y__Y

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^