Friday, March 2, 2012

:: Segmen : Aku Ada Blog ::


Hai korang, aku nak join segmen lagi ^^ wink~~  Betul la kate orang kan, belum cuba belum tahu, bila da cube mesti nak join selalu ceeewah! Kali nie aku join segmen aku ade blog oleh Cik Ross :D Nak taw pasal detail segmen ni korang boleh 'Klik Sini'. Klik dengan penoh konpident yerr ;D


Nama samaran sebagai blogger : Just gune my usual nickname je, RINY IRENE:D
Nama blog : Me . Lovely . Me
Url blog : http://rinyluvmania.blogspot.com
Usia blog : 1 Tahun 4 bulan


Inilah usia sebenar blog ni disaat entry ni di tulis, almost 1 year 5 month actually^^


Okeh, nak story sikit la pasal ape saye create blog ni, sebab saye nak jadikan medium untuk membebel, meluah perasaan dan mengarut ape2 je kat sini. Nak tulis diari xmampu, sebab saye ni bukan jenis suka tulis2 kat buku, So, ni kire diari di alam maya la kan?? ngehehe~~




Hai korang!! :D






7 comments:

  1. hi dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal
    singgah dari segmen yg sama...follow awak..


    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak..^^
      Terima kasih sudi follow..keep in touch ye^^
      done following blog akak jugak :D

      Delete
  3. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi^^ Terima kasih...Salam kenal juge :D

      Delete
  4. salam,
    datang singgah dr segmen yg sama. selamat berblogging. :)
    umur blog kte sama! hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam! hi! terime kasih sudi singgah! wah, kebetulan pulak same kan :D awk pon..slamat berblogging :DD

      Delete

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^