Friday, March 9, 2012

Tips Dapatkan Tidur Secukupnya XD

Hey guys! Me dunno whether tajuk entry ni seswai ke x dengan content nye~ Muahaha, whatever aku nak gak wat entry nih!


Past few days we all keluar, then jumpa diz cute thing. Memang kitorang da lame nak benda ni. Senang nak tido kate nye, tapi kalau xgune ni pon still tido dengan nyenyak siap kroooh2 lagi ;p


yang tengah tu paling sadis sekali :P


Lemme introduce to all of u..the pinky one is Nina's, the blacky one is Tiara's and last but not least, the blue one is MINE! :D


Comel kan? Nie budak2 nie pengaruh cite korea kuat, sume benda nak tiru :D Ade banyak giler design, macam2 mate ade, panda, mate bolat, sepet sume ade, korang pilih je , ngehehe. Pakai time nak tido, so kalo xlena nak tido tu xde la mate tu nak meliar je pandang sane sini, pakai je benda nih. kompem terus tido! 


This is mine, dunno y aku amik yang nie. Banyak sangat design sampai xtaw nak pilih yang mane. So, i choose this one!


Yang nie nina punye, kidnap sekejap! Nina punye siap ade bulu mate pelsu lagi u! hahaha


Just a random pic, me love that cute yellow duckling nail clipper!


Leader say selamat tido to all XD




Nota_kaku : Crazy me! Lately suke bebenor dengan cute thing! :D

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^