Sunday, April 29, 2012

Westlife^^

Harini aku dok layan mp4 je. Mood layan lagu westlife! Best kan group dorang nih! Dari kecik lagi aku minat grup westlife nih! Mase kecik2 dulu selalu berebut dengan adik aku. Yang mane paling ensem tu la abang kitorang, "ni abang aku" "tu abang aku" memang kecoh lah satu rumah. Masing2 nak brag yang idola masing2 paling nsem. Aku suka Shane! Adik aku lak suke Nicky. Sory Yang, pape pon abang Nana still paling ensem ;p


Kalo karaoke pulak memang adik beradik aku karok lagu westlife je kat umah! Korang mampu? ekekeke.. Masing2 nak nyanyi sorang2, diva ye masing2 kecik2 dolu XD Memang masak lah ibu aku repeat lagu yang same kali, da anak ade tiga kan. Kalo sorang nak nyanyi lagu season in the sun, lagi dua pon nak nyanyi lagu yang same, so repeat la 3 kali. Cair telinga jiran aku dengar lagu yang same je agak nye time tuh :P


Peeps, here are their profile! Shane~~shane~~ *fangirling like crazy :P


SHANE
SHANE STEVEN FILAN
Date of birth: 5th July 1979, 12:34 pm
Star sign: Cancer
Place of birth: Sligo, Ireland 


MARK
MARK MICHAEL PATRICK FEEHI
Date of birth: 28th May 1980
Star sign: Gemini
Place of birth: Sligo, Ireland 


NICKY
NICHOLAS BERNARD JAMES ADAM BYRNE
Date of birth: 9th October 1978 
Star Sign: Libra
Place of birth: Dublin



KIAN
KIAN JOHN FRANCIS EGAN

Date of birth: 29th April 1980
Star sign: Taurus
Place of birth: Sligo, Ireland 



BRYAN
BRYAN NICHOLAS McFADDEN
Date of Birth : 12th April 1980
Star Sign : Aries
Place of Birth : Rotunda HospitalDublin



But since 2004, grup dorang just tinggal 4 orang je after Bryan tarik diri. So, nak taw more info bout westlife "Click Here"


And here are some of westlife song yang aku suke. Sorry if aku xletak sume, xmampu nak letak, banyak nor, Whatever it is, lagu2 dorang sume awesome! Kan? :D


Season In The Sun

Lagu ni paling best! yang ni kompem mak aku repeat tiga kali! Hahaha, paham2 je la kan XD


I Have A Dream

Lagu ni pon! Suka banget seyh! XD Sume orang mesti taw lagu nih kan ? Sape xtaw tu ce angkat tangan sikit, ce angkat..ce angkat!! :P


If I Let U Go

Ni antara lagu wajib time karok dolu2


Flying Without Wings

Lagu ni best! Klip video dy pon best >.< Shane comel!! Abangku~~ haha


My Love

Omo~~ what can i say bout this song? This is damn awesome! Ingat lagi, mase camp english time f5 lagu ni jadi lagu tema. Balik cuti kat umah, meraban aku cari cd karoke westlife yang aku slalu karok kecik2 dulu. Ye, aku jumpe cd tu, tapi mane ade lagu ni, eiyerr~~ 


More Than Words 

Nice song, with acoustic guitar. Alololo suwitt gitu


Uptown Girl

This song just can make me dancing like crazy! Dancing lompat2 dengan kazen kat kampung XD


We Are One

Sweet , melting^^


Banyak lagi lagu dorang yang best2 yang xsempat aku nak carik video, for example The Rose, I Lay My Love On You, Swear It Again, You Raise Me Up and so on klik nih 'Westlife Songs List'. Carik sendiri okeh ;p Ok, sampai disini saje, kalo aku tulis panjang2 nanti kalah lak wikipedia kan? So now bye!


Nota_kaku : Most of their member da kahwin da pon. Ye la, kate dari taon 98 grup ni wujud. Aku baru darjah satu lagi time tu, dok belaja guna buka garis dua lagi tahu? Now, aku da 21 taon da pon, 14 tahun da berlalu. Shane pon same, da kawen jugak, ok bye! 

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^