Saturday, May 26, 2012

Apam Comel Melampau! ^_~

Hari ni aku dapat makan apam yang sumpah comel gile babas nih! Sayang pulak rase nak makan kan. Nak je aku awetkan masuk dalam frame! Geram oiii! Da la aku ni suke angry bird, haishh! Rase apam ni pon sangat la sedap! Aku punye yang kaler purple tuh! Rase blueberry, hemohemo. Sedap sangat! 


Okeh, sebelum masok dalam perot, kite posing dulu ye! Ni aku bersama dengan purple angry bird! Jyeaah!! Okeh, sila ignore tudung yang selebet tu *sebab da lame xpakai tudung bawal, jadi kepoyoan wajah aku jelas sekali teserlah ye* dan 'eyebag' yang besar gedabak bajet xtido malam asik study je tu~_~ Sape yang lagi comel? Aku atau Angry Bird itu? ;p


Okeh, ini Nina with her pink angry bird. Fine, mentang2 minat pink, yang pink ni dulu dia sambar, urmmm, ambil la nina, ambik ~_~ Okeh, as usual, pink mesti la perase stoberi^_~


Nota_kaku : Ibu, jom buat apam angry bird! ^_~ awwww





No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^