Thursday, June 28, 2012

Gosh!! ~~~~

 


See?? Bila aku da balik rumah bercuti-cuti semester, baru la dia bagi mesej nih kat aku? 50% off, buy 1 free 1 lagi! Grrrr, ni nak terbakar nih! Aigooo~~~


Aku da la cadang2 nak beli bb cream dengan lip tint nih ~_~ *nanges*





Wednesday, June 27, 2012

Segmen : Bloglist Julai-Ogos 2012 by Mieya Atiera

Saje suka-suka nak join segmen nih, daripada xwat pape baik join kan, mane taw boleh naik kan trafik blog aku yang x seberapa  ni kan. So checkidaut! ^^





Nak tau cara join segmen ni? Klik link kat bawah banner yang comel tu okey! Klik dengan penuh yakin bergaya, no need to right click okeh! :D Senang je!



Brand New

Assalamualaikum semua! Okeh, da 4 hari melakukan kerja2 baik pulih, now tiba lah mase nye untuk memperkenalkan my brand new blog, Riny's Room! Name yang just nice je. Puas aku fikir taw! *lap2 peluh* Aku memang nak nama blog yang orang senang nak ingat and simple as ever! Yang simple sangat! Ye sangat! ;) Okeh, masuk nih dah juta2 kali tukar name blog and hope ini biar lah buat yang terakhir kali nya^^ Ya sudah sudahlah kan.


Erm, then aku pon da buang widget2 and some pic yang disyaki meberatkan blog aku ~_^ Tapi aku still lagi rase blog aku nih berat! Seyesly, aku dah xtaw nak buang widget ape lagi, its okay, i'll try to remove another widget later!  Korang taw kan yang cuti ni aku memang nak bagi tumpuan penuh kat blog nih, so aku akan try update seberapa banyak entry yang boleh. Dan kalau boleh aku nak entry yang fun and nampak dewasa sikit, ye sikit je! Hewhew :P Aku sebenarnye berhajat nak delete blog ni and create the new one, but after had a deep thinking aku batalkan hasrat aku. Banyak hoi kenangan dengan blog nih, sayang pulak nak delete kan. So biarlah entry2 yang lama dan unmatured tu jadi kenangan bagiku, ngeh3.


Hope korang2 semua sudilah bace blog aku yang xseberapa nih. Aku akan tulis random thing yang bermain kat fikiran aku and everything yang aku suka and lakukan. Sorry, blog aku maybe xbest macam blog orang lain tapi blog aku pasti ade penarik yang tersendiri! Cheewah, hambik kaw sekali aku bermadah kan. Aku xde love story nak share kat blog ni, aku pon xboleh reveal semua detail pasal diri aku kat blog nih, dan paling penting aku juga xde masa nak tulis entry untuk kutuk2 or menghentam orang kat blog nih, really not my style. Biarlah blog ni dengan cara aku sendiri. Share something new or something yang really menarik hati aku^^ Share something but ade limit nya.


SO, WELCOME TO RINY'S ROOM!



Saturday, June 23, 2012

Under Construction!

Hi everyone! Alhamdulillah..selamat sudaa sampai rumah! Kyaaaa~~~ heaven owh! So now, bermula la coti 2 bulan. Mase untuk membina badan! Eh, mase untuk kuruskan badan, ngehehehe.


Balik ni memang da tanam kan hasrat yang jitu untuk mekap blog! Nak bagi nampak matang sikit. And nak bagi perhatian penuh kat blog ni. Ceh, ni angan2 mase mula2 cuti je, what happens next itu aku tak tahu lagi ;D


So, look forward for my brand new blog later! :D


Muahhh sikit! Sayang uolzz *ngadess*

Friday, June 15, 2012

D.E.M.A.M ~_~

Yeah, i mean exam fever~_~ kyaaa...Good Luck guys!


1 more week to go back home! :D


Nota_kaku : Curik-curik hupdate blog..miss blogging...eiyerr