Wednesday, June 27, 2012

Brand New

Assalamualaikum semua! Okeh, da 4 hari melakukan kerja2 baik pulih, now tiba lah mase nye untuk memperkenalkan my brand new blog, Riny's Room! Name yang just nice je. Puas aku fikir taw! *lap2 peluh* Aku memang nak nama blog yang orang senang nak ingat and simple as ever! Yang simple sangat! Ye sangat! ;) Okeh, masuk nih dah juta2 kali tukar name blog and hope ini biar lah buat yang terakhir kali nya^^ Ya sudah sudahlah kan.


Erm, then aku pon da buang widget2 and some pic yang disyaki meberatkan blog aku ~_^ Tapi aku still lagi rase blog aku nih berat! Seyesly, aku dah xtaw nak buang widget ape lagi, its okay, i'll try to remove another widget later!  Korang taw kan yang cuti ni aku memang nak bagi tumpuan penuh kat blog nih, so aku akan try update seberapa banyak entry yang boleh. Dan kalau boleh aku nak entry yang fun and nampak dewasa sikit, ye sikit je! Hewhew :P Aku sebenarnye berhajat nak delete blog ni and create the new one, but after had a deep thinking aku batalkan hasrat aku. Banyak hoi kenangan dengan blog nih, sayang pulak nak delete kan. So biarlah entry2 yang lama dan unmatured tu jadi kenangan bagiku, ngeh3.


Hope korang2 semua sudilah bace blog aku yang xseberapa nih. Aku akan tulis random thing yang bermain kat fikiran aku and everything yang aku suka and lakukan. Sorry, blog aku maybe xbest macam blog orang lain tapi blog aku pasti ade penarik yang tersendiri! Cheewah, hambik kaw sekali aku bermadah kan. Aku xde love story nak share kat blog ni, aku pon xboleh reveal semua detail pasal diri aku kat blog nih, dan paling penting aku juga xde masa nak tulis entry untuk kutuk2 or menghentam orang kat blog nih, really not my style. Biarlah blog ni dengan cara aku sendiri. Share something new or something yang really menarik hati aku^^ Share something but ade limit nya.


SO, WELCOME TO RINY'S ROOM!



No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^