Friday, July 20, 2012

Happy Ramadhan!



Assalamualaikum! Finally Ramadhan comes again :D *big smile* Alhamdulillah..


Today, done with my first tarawikh. Semoga dapat melaksanakan terawih pada hari2 yang seterusnya jugak! Dan moga2 aku dapat jadi another person, jadi diri yang baru! Yeah! :D


Okeh, malam ni da boleh start bace niat sahur. Teringat pulak zaman kanak2 dulu, siap tampal kat kepala katil lagi niat sahur tu. Comel je aku dulu kan?  okeh sila abaikan ayat terakhir tu jika khuatir diri korang akan muntah


Dan semoga aktiviti xberfaedah juga dapat dikurangkan, ngeh3, ape lagi kalau bukan on9 24jam, heheehe





Happy Fasting and May Allah Bless All of Us



Nota_kaku : Selamat menyambut bulan Ramadhan semua! :D

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^