Friday, July 27, 2012

Olympic 2012




Lepas je sahur pagi tadi, tengok kawan2 aku semua sibuk  dok hupdate pasal opening olympic. Aku yang nak sambung tido ni terus membatalkan hasrat murni aku tu okeh. Terus capai remote bukak tv. Tapi aku da terlepas yang grand opening punya. Time aku bukak tuh, dah acara perbarisan kontijen2 setiap negara yang join olympic ni.


So kalau da terlepas kat tv tu, ape gunanye youtube ye idok? So kite search la, hape lagi...;D



James Bond escorts The Queen to the London 2012 Olympic Games - BBC
http://www.youtube.com/watch?v=1AS-dCdYZbo

One of the gimik masa opening ceremony olympic ni. Siap ade James Bond lagi tu you... Meremang bulu roma maqq tengok video ni. Da la aku mminat James Bond nih. Ensem awwww *facepalm* Memang terbaik! :D Nak tengok klik kat link tu dengan penuh confident okiess :D


Torch Montage including David Beckham - Opening Ceremony - London 2012 Olympic Games
https://www.youtube.com/watch?v=RKlcaDwQiIY&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=749yVSRs5lE&feature=player_embedded


Olympics Opening Ceremony: David Beckham Brings Olympic Torch By Speedboat. Ade Beckham hoiiii.... Alololo, hensem mangat nih. Tambah meremang-remang bulu roma iteww.. Kih3 ..Goosebumped!



Mr Bean At The Olympic 2012 Opening!
http://www.youtube.com/watch?v=cE4z4WUNpwo


And ade lagi satu tambahan, Mr.Bean pon ada jugak time opening nih. Alalalala, comel2, kikiki. Kelakar gile :D


Untuk kontijen Malaysia, semoga berjaya! :D

3 comments:

  1. ala..xleh tgk la yg james bond 2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kena blok da la :( jap aku try tukar link baru...uhuk3

      Delete
    2. Syikin, da ade link baru dah..hehe..yang mr. bean pon ade jgk :D

      Delete

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^