Sunday, September 30, 2012

2012 RAYA STORY

okeh..sila bagitahu aku arini berapa aribulan? Yeah, memang esok da nak masuk bulan 10. Dan aku jugak tahun bahawa raya juga sudah lama melabuhkan tirainye. Now, baru aku terpinga2 nak create entry ni, owh apakah ini? Totally failed okeh. Memang kalau da pemalas nak hupdate blog tu memang xboleh nak cakap ape la kan....haishhhh...So, whatever, dengan membuat entry ini at least dapat menyemarakkan semangat raya aji aku okeh -.-


Okeh, ini gambar bersama pemili tercinta. Tema weollzz tahun ni cekelet okeh! 


Memandangkan tahun ni beraya kat kampung belah ibu dulu, maka sememangnye tenaga kerja @ kakitangan sememang nye kurang ye bermula daripada kerja memasak sehinggalah kerja untuk tolong menjadi cameraman. Maka terpaksalah salah seorang bertugas mengambil gambar secara bergilir-gilir.


Jadi oleh kerana rumah nenek aku still lagi bertemakan rumah kampung, maka berebut2 lah para sedara mare nak ambik pic kat tingkap ni. Nampak sikit klasik raye kitorang kan? ;)


Another family pic! :D


Pic Ibu and Abah bersama 'ANAKNYA BUKAN ANAKNYA' muahahaha..Nampak tak fesyen 'color blocking' dia  tu? Ha aku pon xmampu nak pakai color cenggitu okeh! 


 
Me and Daddy.. We own the same killer left eyebrow! Terangkat okeh! Ni xmen cantas2. Original recepi gitu! 

With le sibling!

Mum, granny and aunty.
After sesi meminta maaf. But something happen this time okeh. Adik Tisha jadi spoiler lak time nih! Haiih, baru nak tacing2 beramai2, tiba dia keluarkan ayat cenggini "eh,,,eh,,,siannye" after tengok nenek aku nangis2. Mau x satu umah tergelak..aiyoyoyo..


With le granny


With kazen2 yang sememang nye juga gila posing *muka bersyukur*






Craziness


new generation??erkkk




This one is ma top favourite!


With awek cute!

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^