Thursday, October 18, 2012

Fakta Anak Nombor 2 :)

Siapa anak kedua dalam family meh sini baca fakta ini!!!!!!!!!!


#CAUTION !!
Entry ini adalah entry copy&paste @ kopi&pasta :P
So, entry ni bukan aku yang create, aku dapat daripada fb, kawan aku post kat wall aku. So, bila da ramai2 melakukan aktiviti kopi dan pasta ni, jadi tidak diketahuilah siapa pemilik sebenar fakta ni. So, sebab aku pon anak nombor dua, aku nak share facts ni dengan korang. Sebab semuanya memang kena sebijik dengan perangai aku *sengih2*



ANAK MANJA EMAK ♥
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu. ^^

ANAK DEGIL
Anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan diakuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu,

 tak nak lahjawabnya, boleh dipujuk tapiselalunya tak berapa jalan.

TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 2 ni dia tak pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D

HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

ARAHANA
anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas..




Ha, memang same la dengan aku. Da dapat pengiktirafan daripada abang aku :P 








Erk....ade lagi satu tambahan fact pasal anak no2 nih, iaitu "KUAT TIDO" ni mak aku yang cakap, aku rase macam tak berapa setuju je dengan fact nih *garu2 kepala sambil sorong bantal*




#Credit this entry to the owner! Thank you so much! ;)





Kalau mengikut firasat aku sebagai anak no2 dua la, aku rase kitorang ni DIVA sikit :P Macam aku la ...ngeh3 *vampire mode activate! mate kaler pink, anda mampu? trololol






No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^