Friday, January 25, 2013

Prince Charming



Sangat jatuh hati dengan camera ni terutamanya yang kaler pink ni. Aku bukanlah penggemar pink tapi camera ni dah berjaya encairkan hatiku. owh sangat charming ye disitu >.<


Jom kite usha2 sikit kelebihan camera nih 






Appearance camera ni sangat lah seperti handphone and tu yang buat aku tertarik menarik dengan fon nih. Haritu ade usha kat samsung punya kedai and try2 camera ni. Memang seriously awesome camera nih! Tapi bile tengok harge pergh pon awesome jugak *cry a river* Camera ni sangat best sebab korang boleh directly update pic korang kat instagram, facebook and laman sosial yang lain.

Hey, ini semua po~~~~~yo~~~~~!

Okeh, kite guna tagline Johan sikit! Miahaha. Ye memang aku poyo, berangan nak update blog panjang2 tapi bila da separuh jalan aku delete. Owh apakah ini, sebab tiba2 aku terfikir aku punya entry poyo giles, jadi jari jemari lagu je tekan button delete T.T


Owh Kenapakah??




Yummy-licious!

Ehem, kalau buat post pasal makanan nih kompem aku tengah starving nih. Tadi scroll lappy jume gambar nih --->


Durian Crepe

Meleleh air liur tengok *okeh lap balik* Hoi sedap hoi! Tapi bende nih mahal giloss, 6 ketol RM10, bayang kan berapa banyak tokey tu boleh dapat. Durian Crepe ni sangat la simple cara nak buat die, siyes senang. Kalo aku rajin memang da lama aku buat tapi sebab aku malas, boli jo lah >.<

Thursday, January 24, 2013

warming up!

Owh, seriously malas sangat! Nak update blog ni memang nak kena ambil mood bagai. Kyaaa, da cuti pon malas lagi nak update! Ceit! *crying blood*

Actually banyak sangat cerite nak share kat sini tapi nak mula kan tu susah. Malam nih nak warming up jari sikit. Esok Insya Allah ade la cite baru update kat sini *fighting*