Friday, January 25, 2013

Prince Charming



Sangat jatuh hati dengan camera ni terutamanya yang kaler pink ni. Aku bukanlah penggemar pink tapi camera ni dah berjaya encairkan hatiku. owh sangat charming ye disitu >.<


Jom kite usha2 sikit kelebihan camera nih 






Appearance camera ni sangat lah seperti handphone and tu yang buat aku tertarik menarik dengan fon nih. Haritu ade usha kat samsung punya kedai and try2 camera ni. Memang seriously awesome camera nih! Tapi bile tengok harge pergh pon awesome jugak *cry a river* Camera ni sangat best sebab korang boleh directly update pic korang kat instagram, facebook and laman sosial yang lain.

No comments:

Post a Comment

Salam..Hai lalink..comment la sikit ^^